TOP-5.1.2-15 Helyi foglalkoztatási együttműködések a Szarvasi járásban – Projektnyitó rendezvény

2017. június 12-én, Szarvason a KBC Nonprofit Kft. szervezésében megrendezésre került TOP-5.1.2-15-BS1-2016-00003 azonosítószámú „Helyi foglalkoztatási együttműködések a Szarvasi járásban” elnevezésű pályázat projektnyitó rendezvénye.

Az eseményen Szarvas Város jegyzője, Melis János köszöntötte a résztvevőket, majd Dr. Glózik Klára, szervezetünk ügyvezetője ismertette a paktum részleteit. Pántya Imre, a Békés Megyei Kormányhivatal Társadalombiztosítási és Foglalkoztatási Főosztályának vezetője részletesen beszélt a megyében párhuzamosan működő hasonló programokról. Mindketten kiemelték, hogy a helyi gazdaság erősítése, az inaktívak munkába állítása, valamint a foglalkoztatók és a leendő munkavállalók érdekeinek összeegyeztetése a legfőbb céljai a foglalkoztatási projektnek.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”63″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavetítés indítása]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″] 

.

Közzétéve

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük