A szarvasi majálison is bemutatkozott a paktumiroda

Maczkó Dóra, a Szarvasi Járási Paktumiroda vezetője képviselte a KBC Nonprofit Kft.-t a városban megtartott majálison, ahol személyes felvilágosítással tájékoztatta a foglakoztatási paktum iránt érdeklődőket.

Az Erzsébet-ligetben, az 1. köröndön kapott helyet a kitelepüléshez az iroda, melynek vezetője számos érdeklődővel beszélt, és számtalan szórólapot sikerült kiosztania a paktumiroda nyújtotta szolgáltatásokról, illetve a TOP-5.1.2.-15 programról.

Voltak szép számmal olyan vállalkozók is, akik komoly érdeklődést mutattak a bér-illetve bérköltség támogatás után, de felkereste az iroda pultját gyermekét egyedül nevelő szülő, illetve megváltozott munkaképességű érdeklődő is. A tapasztalatok alapján mindenképpen hasznosnak bizonyult a kitelepülés.

A járási paktum munkatervének megfelelően az iroda még számos rendezvényen tervez ilyen típusú részvételt. Július 13-14. között kerül megrendezésre a Kondorosi Betyár Napok, amely további lehetőséget nyújt a paktumiroda számára, hogy információkkal lássa el a járásban élőket a foglalkoztatási paktum által nyújtott szolgáltatásról.

 

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”75″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavetítés indítása]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük