Paktum Fórum Szarvason

2018. november 22-én került megrendezésre az idei második foglalkoztatóknak szóló fórum a TOP-5.1.2-15-BS1-2016-00003 azonosító számú, „Helyi foglalkoztatási együttműködések a Szarvasi járásban” című projekt keretében.

A rendezvénynek a Szent István Egyetem adott helyet. A nagyszámú érdeklődőt Szarvas város alpolgármestere, Hodálik Pál köszöntötte. Ezután a Szarvasi Járási Hivatal hivatalvezető-helyettese, Dr. Skorka András tartott előadást az elektronikus kapcsolattartás és ügyintézés aktualitásairól, melyek nagyban érintik a cégek életét. Lovász György, a Szarvasi Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztályának vezetője a TOP projektekben igénybe vehető támogatásokról, elszámolásainak változásairól beszélt. A program végén a résztvevőknek lehetőségük volt kérdéseket feltenni az előadók részére.

A fórum előtt egy nappal, november 21-én ülésezett a paktumszervezet irányító csoportja. A testület elfogadta a KBC Nonprofit Kft., mint konzorciumi partner beszámolóját a munkaerőpiaci-szolgáltatások megvalósításhoz szükséges anyagi eszközök átcsoportosításáról. Szavazott az Irányító Csoport a paktumszervezet 2019-es évre vonatkozó munkatervéről, illetve egyhangúlag elfogadták a Maczkó Dóra irodavezető által készített, a paktum éves munkatervéhez kapcsolódó féléves beszámolót.

[ngg_images source=”galleries” container_ids=”87″ display_type=”photocrati-nextgen_basic_thumbnails” override_thumbnail_settings=”0″ thumbnail_width=”240″ thumbnail_height=”160″ thumbnail_crop=”1″ images_per_page=”20″ number_of_columns=”0″ ajax_pagination=”0″ show_all_in_lightbox=”0″ use_imagebrowser_effect=”0″ show_slideshow_link=”1″ slideshow_link_text=”[Diavetítés indítása]” order_by=”sortorder” order_direction=”ASC” returns=”included” maximum_entity_count=”500″]

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük