RÓLUNK

 

Kedves Látogató!

Sok szeretettel köszöntöm Önt a KBC Békés Megyei Települések Fejlesztéséért Nonprofit Kft. hivatalos honlapján! 2015 december 9-én, Kondoroson, Békés megye 33 települése döntött úgy, hogy szabad akaratából összefogva, együtt képzeli el mind a pályázatokra való felkészülést,mind azok megvalósítását a jövőben.

A KBC Nonprofit Kft. nyolc tulajdonosa, így Gyula, Békés, Szarvas, Kondoros, Körösladány, Vésztő, Sarkad és Dévaványa települések önkormányzatai írták alá a Társasági Szerződést, mellettük további 32 települési önkormányzat és Békés megye négy LEADER egyesületéből három jelezte együttműködési szándékát.

A KBC Békés Megyei Települések Fejlesztéséért Nonprofit Kft-t azzal a céllal jött létre, hogy az európai uniós pályázati forrásokból segítse az önkormányzatok, vállalkozások, települések és társadalmi szervezetek fejlesztési elképzeléseinek megvalósítását. A KBC Nonprofit Kft. munkatársai mind azért dolgoznak, hogy Békés megye települései sikeresen pályázhassanak a 2014-2020-as fejlesztési ciklusban.

Tapasztalt közbeszerzési tanácsadók, kiváló egyetemi oktatók, komoly szakmai múlttal rendelkező pályázatírók – köztük a DARFÜ Nonprofit Kft. korábbi munkatársai – mindannyian a tudásukat adják a sikeres, közös munkához.

 

Hasznos böngészést kívánok oldalunkon, amennyiben kérdése lenne, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeken

 

Tisztelettel:

                                      Dr. Glózik Klára

                                      KBC Békés Megyei Települések Fejlesztéséért Nonprofit Kft.

                                      Ügyvezetője